Posted by : kompologia-begleria Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013


Η αγαπημένη Βερόνικα Μαρς – Κρίστεν Μπελ, ο (αγνώριστος στο ρόλο) Μπράντλεϊ Κούπερ και ο γνωστός κωμικός Νταξ Σέπαρντ πρωταγωνιστούν στην καλοκαιρινή κωμική περιπέτεια «Ανοιχτοί Λογαριασμοί», από τους παραγωγούς των «Γαμομπελάδων».
Ο Τσάρλι Μπρόνσον, ένας συμπαθητικός τύπος με αμφιλεγόμενο παρελθόν θέτει σε κίνδυνο τα πάντα όταν παρεκκλίνει από το πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων που συμμετέχει για να πάει την αρραβωνιαστικιά του στο Λος Άντζελες και να μη χάσει μια μοναδική ευκαιρία για την καριέρα των ονείρων της. Το ταξίδι τους περιπλέκεται, όταν το FBI εξαπολύει ένα κυνηγητό που γίνεται όλο και πιο επικίνδυνο, όταν η πρώην συμμορία του Τσάρλι, μια ομάδα από γκάνγκστερ - με επικεφαλής τον Μπράντλεϊ Κούπερ - τους ανακαλύπτει και αποφασίζει να τους εξοντώσει...
Σε μια στιγμή σχετικής ηρεμίας και σε ένα αποκλειστικό κλιπ, απολαύστε τον «σέρφερ»- γκάνγκστερ του Μπράντλεϊ Κούπερ να αναλύει τη σημασία της καλής... σκυλοτροφής σε έναν φουσκωτό αντίζηλο!
Η Audio Visual και το cinemag.gr σάς προσκαλούν σε οποιαδήποτε προβολή της επιλογής σας στα Ster Cinemas. Κάντε comment ή share στην φωτογραφία της ταινίας στην επίσημη σελίδα του cinemag στο facebook για να μπείτε στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5/7 το πρωί. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα.

{ 1 σχόλια... read them below or add one }

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -