Posted by : kompologia-begleria Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

 αλλα πες και οτι γινεται....

θα ερθει κανενας απο τους απατεωνες που πουλανε μαιμου κομπολογια ?

 

Ξεκινάει αύριο το συνέδριο Build 2013 της Microsoft


Βρισκόμαστε στο συννεφιασμένο San Francisco, από όπου θα παρακολουθήσουμε για τρίτη συνεχή χρονιά το συνέδριο Build της Microsoft το οποίο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Με κύριο σύνθημα «Συσκευές και Υπηρεσίες» το οποίο εγκαινιάστηκε πριν 9 μήνες περίπου με την κυκλοφορία των Windows 8, η Microsoft αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα όχι μόνο επιπλέον πληροφορίες για τα Windows 8.1 αλλά και μια δοκιμαστική έκδοση των νέων Windows και στις 2 τους γεύσεις (Pro και RT). Έχοντας ήδη αναφέρει αρκετά από τα νέα χαρακτηριστικά, η επόμενη έκδοση των Windows δε θα είναι απλά ένα service pack αλλά θα φέρει αρκετές αλλαγές και προσθήκες δίνοντας βάση κυρίως στην υποστήριξη tablets με οθόνη 7 και 8 ιντσών. Μάλιστα όλα τα συγκεκριμένα tablets που θα στηρίζονται σε επεξεργαστή x86, θα ενσωματώνουν δωρεάν το Office 2013 Home & Student Edition όπως έχει ανακοινώσει ήδη η Microsoft.

Ως το μεγαλύτερο συνέδριο για προγραμματιστές που στηρίζονται σε τεχνολογίες της Microsoft, η φετινή Build αναμένεται να φέρει πιο κοντά το όραμα της εταιρείας για ανάπτυξη εφαρμογών που θα παίζουν σε πολλαπλές πλατφόρμες με ελάχιστες αλλαγές στον κώδικα τους. Πάνω στον τομέα αυτό αναμένουμε να ανακοινωθούν τα σχέδια που υπάρχουν για το Xbox One καθώς και την πιθανότητα να δούμε στην τηλεόραση μας εφαρμογές του Windows Store. Αντιθέτως οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέες ανακοινώσεις για την επόμενη έκδοση των Windows Phone θα ανακοινωθούν σε μελλοντική παρουσίαση μέσα στο καλοκαίρι.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -