Posted by : kompologia-begleria Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Astrology.gr, Ζώδια, zodia, «Η Ελλάδα μου» στο Google, αποκλειστικά στο Astrology.gr        
  Οι δάσκαλοι του μαθητή Αλέξανδρου-Αστέριου Ρέυνικ, του νικητή του διαγωνισμού για το σχεδιασμό του λογοτύπου της εταιρείας Google, μιλάνε μόνο σ' εμάς!
«Η Ελλάδα μου» στην πρώτη σελίδα της Google!
Ένας μαθητής από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου Πιερίας, o Αλέξανδρος Αστέριος Ρέυνικ, είναι ο νικητής του διαγωνισμού για το σχεδιασμό του λογοτύπου της εταιρείας Google! Ο διαγωνισμός αφορούσε μαθητές από 6 έως 18 ετών. Το doodle που καλούνταν να σχεδιάσουν οι διαγωνιζόμενοι θα έπρεπε να απεικονίζει κάτι σχετικό με την Ελλάδα και σκοπό είχε να προτρέψει τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να σχεδιάσουν την προσωπική τους άποψη για τη χώρα μας.

Ο μικρός Αλέξανδρος-Αστέριος δημιούργησε ένα καθαρά ελληνικό τοπίο, τον ήλιο, τη θάλασσα, ένα καραβάκι και βέβαια την ελληνική σημαία.

Το Doodle της Google που σχεδίασε ο μικρός μαθητής Αλέξανδρος- Αστέριος με τίτλο «Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα», σήμερα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα της Google και αντικαθιστά το λογότυπό της. Ο διαγωνισμός διήρκεσε από 15 Απριλίου έως 7 Μαΐου 2013.

«Doodle 4 Google 2013 - Η Ελλάδα μου»
Ο Δίδυμος στο ζώδιο, Αλέξανδρος Αστέριος Ρέυνικ, γεννήθηκε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, στις 7/6/2003. Έχει Σελήνη (πού άλλού;) στην Παρθένο, και πρόκειται για ένα ευγενέστατο παιδί, ενώ και ως μαθητής, ξεχωρίζει.
"Έχει κι άλλα εξωσχολικά ενδιαφέροντα, ενώ ιδιαίτερη αδυναμία δείχνει στο τένις" εξομολογήθηκαν στο Astrology.gr οι παιδαγωγοί του από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Λιτοχώρου, όπου μένει με την οικογένειά του.
Ο μικρός Αλέξανδρος-Αστέριος γεννήθηκε στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης. Είναι μαθητής της 4ης τάξης του Δημοτικού, ευγενικό παιδί, καλός μαθητής, με ενδιαφέροντα και δραστηριότητες εξωσχολικές, που φαίνεται και μέσα από την συγκεκριμένη επιτυχία του. Ο μαθητής ασχολείται με τον αθλητισμό, του αρέσει ιδιαίτερα το τένις, ενώ έχει και έναν αδελφό μεγαλύτερο (πηγαίνει στην έκτη τάξη του δημοτικού), ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στον ίδιο διαγωνισμό με το δικό του έργο.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -