Posted by : kompologia-begleria Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησε η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας για την αγωνιστική σεζόν 2013-14. Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιάννης Μώραλης, τόνισε πως στόχος είναι να υπάρξει βελτίωση στο πρωτάθλημα, αλλά και η αντιμετώπιση των δυσκολιών που προκαλούνται από την κρίση.

«Έγιναν πολλά και σημαντικά βήματα μέσα στη σεζόν που πέρασε», προσέθεσε ο κ. Μώραλης. Mεγάλος καλεσμένος της βραδιάς Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς (πρεσβευτής της ΟΥΕΦΑ).


(Η adidas και η Super League παρουσίασαν την επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ για την αγωνιστική περίοδο 2013- 2014 κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του επερχόμενου πρωταθλήματος που διοργάνωσε η Super League)

O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την Επίσημη Μπάλα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ, την adidas Cafusa. Πρόκειται για μία μπάλα που πρωταγωνίστησε πρόσφατα, στα γήπεδα της Βραζιλίας κατά τη διάρκεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η adidas θα μας προμηθεύσει με το πιο προηγμένο τεχνολογικά σχέδιο, μίας από τις πιο διάσημες μπάλες της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ιστορίας, σχεδιασμένη από την ίδια ομάδα που δημιούργησε την πολύ πετυχημένη Tango 12. Ελπίζουμε οι παίκτες των ομάδων που συμμετέχουν στο Πρωτάθλημα SUPER LEAGUE ΟΠΑΠ να πετύχουν πολλά γκολ και να προσφέρουν θέαμα υψηλών προδιαγραφών στους φιλάθλους».



Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (17/18 Αυγούστου):

ΟΦΗ-Πανιώνιος
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός
ΠΑΟΚ-Ξάνθη
Απόλλων-Άρης
Πλατανιάς-Βέροια
Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα
Καλλονή-Ολυμπιακός
Λεβαδειακός-Πανθρακικός
Ατρόμητος-Εργοτέλης

Από τα μέσα του πρώτου γύρου θα ξεκινήσουν τα ντέρμπι μεταξύ των «μεγάλων» στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -