Posted by : kompologia-begleria Σάββατο 13 Ιουλίου 2013


Έναν ασύμμετρο πύργο 29 ορόφων και 37.800 τετραγωνικών μέτρων θα αποκτήσει η Λευκωσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση του διεθνούς φήμης αρχιτεκτονικού γραφείου του Λονδίνου, Atkins, το οποίο ανέλαβε την κατασκευή του.
Το Santa Roza θα ανεγερθεί στη Γρίβα Διγενή και θα αποτελείται από γραφεία, πολυτελή διαμερίσματα, μια σειρά από καταστήματα και χώρους εστίασης, οι οποίοι θα προσφέρουν μαγευτική θέα σε ολόκληρη την πόλη. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Atkins δραστηριοποιείται σε 150 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη και έχει κερδίσει δεκάδες διακρίσεις και βραβεία, αναλαμβάνοντας έργα όπως το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν και τη γέφυρα της Γλασκόβης.
Ο Hakim Khennouchi, Διευθυντής Σχεδιασμού, αναφέρει: «Όπως με όλα τα αρχιτεκτονικά έργα μας, έτσι και το Santa Roza, έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του κλίματος, του πολιτισμού και της οικονομίας της χώρας. Διαθέτει μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική προσέγγιση για να δημιουργήσει ένα φρέσκο περιβάλλον εργασίας που να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους επισκέπτες και εργαζόμενους σε αυτό και να είναι επίσης αποδοτικό σε λειτουργικότητα». Δείτε τις εντυπωσιακές μακέτες του κτιρίου:

tower2tower4

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -