Posted by : kompologia-begleria Κυριακή 14 Ιουλίου 2013



«Πόρτα» της ΕΠΟ στη Σούπερ Λίγκα σχετικά με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβασθούν στη Football League. Όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας τρεις θα είναι οι ομάδες που θα πέσουν στη Football League την προσεχή σεζόν και ισάριθμες θα ανέβουν στη «μεγάλη κατηγορία», παρτά την πρόταση της Λίγκα για την άνοδο/ υποβιβασμό δύο.

Η Σούπερ Λίγκα είχε ζητήσει τον υποβιβασμό δύο ομάδων στην Β' Εθνική (Football League) και τον προβιβασμό αντιστοίχως δύο. Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στον arena fm 89,4: «Δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Τα πρωταθλήματα θα γίνουν κανονικά και όπως έχει ήδη αποφασιστεί. Τρεις θα υποβιβαστούν και τρεις θα προβιβαστούν από τη Football League».

Η παραπάνω εξέλιξη ικανοποιεί τη Football League, η οποία είχε προειδοποιήσει με αντιδράσεις στην περίπτωση που ικανοποιείτο το αίτημα της Σούπερ Λιγκα.

Το Δ.Σ. της Football League θα συνεδριάσει την επόμενη Πέμπτη και σε αυτό έχουν κληθεί και οι έντεκα ομάδες που πήραν την άνοδο από τη Football League 2. Από τη συνεδρίαση αυτή θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το ποιες από τις ομάδες αυτές έχουν την οικονομική κυρίως δυνατότητα να συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, θα δοθεί προθεσμία έως τις 25 Ιουλίου, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν οι σύλλογοι τις προθέσεις τους

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -