Posted by : kompologia-begleria Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2013


απο την Kικη Eμμανουηλιδου
Χρονος προετοιμασιας: 4 ωρες και 20’...

Υλικα (για 6 ατομα):

2 φακελάκια ζελέ κεράσι
6 φράουλες σε φέτες
1 ροδάκινο σε φέτες
1 αχλάδι σε φέτες

1 πορτοκάλι σε φέτες
12 κεράσια (χωρίς κουκούτσι)
½ κούπα χυμός κερασιού
φύλλα μέντας

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ετοιμάζετε το ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας τη μισή ποσότητα νερού. Αδειάζετε το ζελέ σε ένα ορθογώνιο μπολ και το βάζετε στο ψυγείο για 4 ώρες. Όταν είναι έτοιμο το κόβετε σε κύβους. Ανακατεύετε τα φρούτα και τα ραντίζετε με το χυμό κερασιού. Μοιράζετε τα φρούτα εναλλάξ με τους κύβους ζελέ σε φαρδιά ποτήρια. Ραντίζετε με το χυμό κερασιού, γαρνίρετε με τα φύλλα μέντας και σερβίρετε.

TIP: Αντί για ζελέ κεράσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζελέ φράουλας.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -