Posted by : kompologia-begleria Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Την βεβαιότητά του ότι πρόκειται να αθωωθεί από τον Άρειο Πάγο της Ρώμης, σε ότι αφορά την υπόθεση αγοραπωλησίας τηλεοπτικών δικαιωμάτων, εξέφρασε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο…

Μπερλουσκόνι. Μιλώντας σε εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης Rai, ο «μίστερ τιβί» δήλωσε ότι «η κατάσταση της Ιταλίας απαιτεί μια κυβέρνηση που να μπορεί να παράξει έργο» ενώ, σε ότι αφορά τις προσωπικές του, δικαστικές υποθέσεις, πρόσθεσε ότι «είναι απόλυτα νηφάλιος και περιμένει πλήρη αθώωση από μέρους του Αρείου Πάγου, σε ότι αφορά την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Μέντιασετ».
«Πρέπει να επικεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην υπεράσπιση του συμφέροντος της Ιταλίας, ώστε η ευρεία συμμαχία που οδήγησε στην σύσταση της κυβέρνηση Λέττα να μετατραπεί σε ιστορική ευκαιρία», υπογράμμισε ο «Καβαλιέρε».
O ζάμπλουτος πρώην πρωθυπουργός επιβεβαίωσε, τέλος, ότι το κόμμα του «Λαός της Ελευθερίας» πρόκειται να μετονομασθεί σε «Φόρτσα Ιτάλια» (όπως είχε βαφτίσει την πρώτη του πολιτική δύναμη, πριν δεκαεννέα χρόνια) «με στόχο να απευθυνθεί σε τόσους Ιταλούς που δεν θέλησαν, ακόμη, να προσφέρουν την συμβολή τους για το καλό της χώρας».

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -