Posted by : kompologia-begleria Κυριακή 14 Ιουλίου 2013


Την πρώτη του ήττα σε φιλικό βέβαια επίπεδο γνώρισε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη τσεχική Ζνόιμο με 1-0 επί Αυστριακού εδάφους. Οι παίκτες του Χουμπ Στέφενς είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο μέρος, δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες όμως υπήρξαν κενά στην αμυνά τους.

Οι παίκτες της Ζνόιμο σκόραραν με τον Νεπόζιτεκ στο 71’ και πήραν τη νίκη, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία τους, μια και την επόμενη εβδομάδα θα δοθεί εκκίνηση στο πρωτάθλημά τους.

Δυναμική ήταν η είσοδος του ΠΑΟΚ στον αγώνα, καθώς στα πρώτα λεπτά έφτασε σε τρεις περιπτώσεις με αξιώσεις στα καρέ των Τσέχων, αλλά στο 2’ ο Λόρενς δεν κατάφερε να νικήσει τον Χρούμπι, στο επόμενο λεπτό ο Σαλπιγγίδης σούταρε άουτ και στο 3’ ο πορτιέρο της Ζνόιμο μπλόκαρε την κεφαλιά του Αθανασιάδη.

Η ομάδα της Τσεχίας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 9’ ο Βίτορ ήταν στην σωστή θέση και έδιωξε προ του Βάσιτσεκ, έπειτα από σέντρα του Τόμετσεκ.

Στα επόμενα λεπτά ο «Δικέφαλος» ανέλαβε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Λίνο να κάνει τη σέντρα στο 19’ αλλά οι αμυντικοί των πρωταθλητών της δεύτερης κατηγορίας της Τσεχίας έδιωξαν και στο 23’ έφτασαν μία… ανάσα απ’ το γκολ, με κεφαλιά του Ιόνοφ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, η σέντρα του Λίνο βρήκε σε ετοιμότητα τον Χρούμπι, ο οποίος αν και δυσκολεύτηκε έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ζνόιμο ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή, στο 49’ με τον Βάσιτσεκ, ο οποίος βρέθηκε μέσα στην περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 57’ ο Ολίσε έχασε την ευκαιρία του αγώνα για τον ΠΑΟΚ, καθώς βρέθηκε απέναντι στον Χρούμπι έκανε το σουτ, αλλά ο πορτιέρο των Τσέχων έδιωξε με το σώμα του.

Στο 62’ ο «Δικέφαλος» απείλησε και πάλι με τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε… πλήρωσε τον άγραφο… νόμο του ποδοσφαίρου και στο 71’ είδε την Ζνόιμο να παραβιάζει την εστία του.

Σκόρερ για τους Τσέχους ήταν ο Νεπόζιτεκ, ο οποίος βρέθηκε στο δεύτερο δοκάρι και νίκησε με ευκολία τον Γλύκο, εκμεταλλευόμενος τη σέντρα από τα αριστερά σε αντεπίθεση για την Ζνόιμο. Μάλιστα, στο 76’ ο Μούντρα βρέθηκε απέναντι στον πορτιέρο του «Δικέφαλου» σε νέα φάση αδράνειας της άμυνας των Θεσσαλονικέων, αλλά το σουτ που έκανε έφυγε άουτ, ενώ στο 84’ ο Γλύκος με ωραία επέμβαση έδιωξε το σουτ του Κροσόφσκι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσουράνης, Βίτορ, Λίνο, Λάζαρ, Τζιόλης, Λόρενς, Ολίσε, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Έπαιξαν και οι: Σκόνδρας, Γκαρσία, Ποζατζίδης, Πόποβιτς, Κάτσε, Βούκιτς.

Zνόιμο: Χρούμπι, Ιόνοφ, Κροσόφσκι, Μπούχτα, Νεπόζιτεκ, Τόμετσεκ, Χέλιτσεκ, Βάσιτσεκ, Μούντρα, Ζέμπα, Χνάσιτσεκ.
Έπαιξαν και οι: Ρέλιτς, Όκλεστεκ.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -