Posted by : kompologia-begleria Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Πρώην παίχτρια ριάλιτι θα πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία του πασίγνωστου πορνοστάρ και παραγωγού Κώστα Varvatos! Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν μόλις πριν από λίγες εβδομάδες και οι σκηνές με τη σέξι ξανθιά στον πιο ερωτικό ρόλο της καριέρας της αναστατώνουν και κόβουν την ανάσα...

Πως θεραπεύεται το πρόβλημα που έχει στο πόδι η Μενεγάκη με το... κότσι; (ΔΕΣ ΕΔΩ)


Η "Espresso" φέρνει στο φως της δημοσιότητας τις φωτογραφίες από τα backstage του ροζ DVD, ενώ αποκαλύπτει και όλα όσα συνέβησαν μπροστά και πίσω από τις κάμερες, με τη μοναδική Ελίνα Μπεκάκου να απολαμβάνει την κάθε στιγμή δίπλα σε καταξιωμένους ηθοποιούς του πορνό. Η ξανθιά με τις τέλειες σωματικές αναλογίες και το βλέμμα που μαγνητίζει από μίλια μακριά δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται το "μήλον της Eριδος" ανάμεσα στους παραγωγούς των ερωτικών ταινιών, καθώς και αμέσως μετά την παρθενική της εμφάνιση στο σπίτι του ριάλιτι παιχνιδιού, το 2011, είχε δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε ροζ DVD, κάτι που τότε είχε αρνηθεί.


Η Ελίνα εκείνη την περίοδο είχε αποφασίσει να περιορίσει τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στα live sexy show, αλλά δύο χρόνια μετά αισθάνεται περισσότερο έτοιμη από κάθε άλλη φορά να δοκιμάσει την τύχη της στο χρηματιστήριο του έρωτα. Ετσι, μετά τον Δημήτρη Σειρηνάκη που ανέδειξε σε σταρ των ερωτικών ταινιών την Τζούλια Αλεξάνδράτου και τη Μαριάννα Ντούβλη, ένας ακόμη πετυχημένος στον χώρο της ηθοποιίας του πορνό, ο Κώστας Χατζής Varvatos, αναλαμβάνει να δώσει νέα πνοή στη ροζ βιομηχανία με μούσα του την Ελίνα του "Big Brother".

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -