Posted by : kompologia-begleria Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Τι ήταν, όμως, εκείνο που έκανε τον Αντώνη Ρέμο να βγει έξω από τα ρούχα του και ίσως για πρώτη φορά να θυμώσει τόσο πολύ; «Μια συνέντευξη που έδωσε ο Νότης Σφακιανάκης δηλώνοντας ανοιχτά και επιχειρηματολογώντας ακόμα μία φορά με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο γιατί δεν ασπάζεται το χριστιανισμό έκανε τον Αντώνη να εκραγεί. Έτσι αποφάσισε για μία και μοναδική φορά να εκφράσει την έντονη αντίθεσή του σε ένα θέμα αρκετά ευαίσθητο όπως είναι η θρησκεία», υποστηρίζουν από το στενό περιβάλλον του καλλιτέχνη και συμπληρώνουν: «Είναι η πρώτη φορά που τον είδαμε τόσο θυμωμένο με τα λόγια του Νότη και δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί».
«Διάβασα κάπου κατά λάθος κάποια λόγια που είπε ο Νότης. Σου λέω μια κουβέντα με εκτίμηση. Μαζέψου ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ» ήταν τα ακριβή λόγια του Αντώνη Ρέμου, μέσα από τα οποία εξέφρασε την αγανάκτησή του...
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σφακιανάκης μιλά ανοιχτά για κάποια επίμαχα θέματα είτε πολιτικού είτε θρησκευτικού περιεχομένου και οι απόψεις του περί αυτών κατά καιρούς έχουν βρει πολλούς επικριτές αλλά και πολλούς υπέρμαχους. Αυτός είναι ο Νότης... Ποιο ήταν, λοιπόν, το σημείο εκείνο της συνέντευξής του που έκανε τον Ρέμο να μπει στη διαδικασία να του απαντήσει;
«Δεν είμαι υποκριτής. Δεν είμαι χριστιανός, άλλωστε και αυτό είναι πλεονέκτημα. Γιατί ο χριστιανός είναι υποκριτής εκ των πραγμάτων. Άλλα λέει, άλλα σκέφτεται, άλλα θέλει να κάνει. Όταν σου έχουν διδάξει από μικρό παιδάκι πως μόλις τρως ένα χαστούκι πρέπει να γυρνάς και το άλλο μάγουλο για να φας το επόμενο, σε έχουν κάνει μαζοχιστή. Αυτό εξευτελίζει την προσωπικότητά σου. Και επομένως δεν είσαι καλός άνθρωπος...».
Οι χαρακτηρισμοί «υποκριτής» και «μαζοχιστής» λέγεται ότι ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Αντώνης Ρέμος δεν μπόρεσε αυτή τη φορά να κρατηθεί και να σιωπήσει... Ένιωθε και ο ίδιος να θίγεται από την άποψη αυτή. Είναι εξάλλου γνωστό στο χώρο πόσο πολύ πιστεύει στον Θεό και ότι εδώ και πολλά χρόνια επισκέπτεται το Άγιο Όρος. Σε πολύ δύσκολες στιγμές της ζωής του, αναζητώντας καταφύγιο από κάποια προσωπικά προβλήματα και γεγονότα που τον άγχωναν και τον στενοχωρούσαν -ή που τον έκαναν ακόμα και να λυγίζει- ο Ρέμος έπαιρνε κουράγιο και δύναμη, έβρισκε τη γαλήνη και την ηρεμία δίπλα στον πνευματικό του.
«Είναι κατανοητό κάποιος να μην πιστεύει στον Θεό, αλλά δεν έχει κανένα δικαίωμα να χαρακτηρίζει με τέτοιο προσβλητικό τρόπο όσους ανθρώπους ασπάζονται τον χριστιανισμό...» υποστηρίζουν άτομα που βρίσκονται κοντά στον Ρέμο και που έζησαν την αγανάκτησή του. Μια έντονη έκρηξη που δεν έγινε τυχαία και που έφτασε στα αυτιά του Νότη ο οποίος πολύ σύντομα θα δώσει τη δική του απάντηση..

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -