Posted by : kompologia-begleria Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Συνηθίζεται, όταν οι αστυνομικοί εντοπίζουν μια φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης να παραφυλούν για να πιάσουν τους καλλιεργητές, οι οποίοι τις περισσότερες φορές... δεν εμφανίζονται.

Όχι όμως πάντα, όπως έγινε στο Ρέθυμνο, όπου συνελήφθη ένας 47χρονος Ρεθυμνιώτης ενώ περιποιείτο φυτεία με 105 δενδρύλλια κάνναβης.

Την φυτεία εντόπισαν σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου, χθες τα ξημερώματα αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, οι οποίοι εξερευνούσαν διάφορες περιοχές του Δήμου.

Η φυτεία των 105 δενδρυλλίων σε πλήρη ανάπτυξη ύψους 1,5 μέτρου ήταν σε δασώδη – δύσβατη περιοχή, και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Ακολούθησε, διακριτική παρακολούθηση της περιοχής, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, όπου χθες το βράδυ, εντοπίστηκε ο 47χρονος, κατά το χρόνο που εισερχόταν στο χώρο της φυτείας, προβαίνοντας με απόλυτη προσοχή, σε διαδικασία εργασιών στο συγκεκριμένο χώρο, έχοντας στην κατοχή του όπλο.

Στην συνέχεια και μετά το πέρας των εν λόγω εργασιών, ο 47χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, ακινητοποιήθηκε όμως άμεσα και συνελήφθη. 

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, ενώ ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -