Posted by : kompologia-begleria Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013


Ο πατέρας της 14χρονης θα μηνύσει την εταιρεία γιατί δεν ενημέρωσε την κόρη του ότι ξεπέρασε το όριο του λογαριασμού που πληρώνει συνήθως

Μια μαθήτρια στη Βρετανία κατάφερε να φτάσει στα ύψη το λογαριασμό του κινητού της τηλεφώνου αφού φρόντισε να ανεβάσει όλες τις φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Νέα Υόρκη, στο facebook.

Η νεαρή Κάσυ, βρέθηκε στην Νέα Υόρκη μαζί με τη μητέρα της και ο ενθουσιασμός της ήταν τόσος που ήθελε να μοιραστεί τις εμπειρίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι «άνοιξε» την περιαγωγή δεδομένων που επιτρέπει την πρόσβαση στο διαδίκτυο όταν βρίσκεσαι στο εξωτερικό.

Όταν ο λογαριασμός έφτασε στα χέρια του πατέρα της Κάσυ, κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό αφού το ποσό έφτανε στα 5000 ευρώ! Ο ίδιος φρόντισε να επικοινωνήσει με την εταιρεία προκειμένου να τους ενημερώσει για τις ευθύνες που έχουν αφού έπρεπει να έχουν στείλει μήνυμα στη νεαρή μαθήτρια ενημερώνοντας την ότι έχει ξεπεράσει το όριο του λογαριασμού.

Σύμφωνα με την εταιρεία το μήνυμα... εστάλει και η μικρή απάντησε ότι θέλει να συνεχιστεί η χρέωση! Ποιος άραγε λέει την αλήθεια;

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -