Posted by : kompologia-begleria Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

9
Eνωτικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τα μέλη να ψηφίσουν για την Κεντρική Επιτροπή άτομα από όλες τις συνιστώσες, «χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς προνόμια».

Παράλληλα άσκησε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση, «που ισοπεδώνει την κοινωνία και στέλνει στον Καιάδα ανθρώπους». Στη συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε στις διαφωνίες που εκφράστηκαν το τελευταίο τριήμερο από το βήμα του συνεδρίου και ιδιαίτερα στην αιχμηρή τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου.

«Εντεταλμένοι της Τρόικας»

«Την ώρα που η γη χάνεται κάτω από τα πόδια μας, όλη αυτή η συμμορία της καταστροφής είναι στο δικό της κόσμο» ανέφερε, ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε ότι οι κυβερνώντες είναι «εντεταλμένοι της τρόικας και των δανειστών, και όσο τους αφήνουμε στην εξουσία τόσο πιο μοχθηροί θα γίνονται».

Παραδέχτηκε, πάντως, ότι η κοινωνία εκεί έξω στέλνει το δικό της μήνυμα: «Τελειώνετε με το συνέδριο, γιατί δεν αντέχουμε άλλο».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαιρέτισε τον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στον δημόσιο τομέα, αλλά και στην ΕΡΤ.

«Δίνουμε τον δικό μας ανένδοτο αγώνα για να ανατραπεί η κυβέρνηση και να έρθει μέσα από εκλογές μια κυβέρνηση της Αριστεράς» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη Δημόσια Τηλεόραση, έκανε λόγο για πειρατικό κανάλι, «το οποίο θα μπορούσαν και να το αποκαλούν και ΔΝΤ», και δεσμεύθηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει τη νομιμότητα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -