Posted by : kompologia-begleria Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Σε πρωτοφανή - για την τοπική αγορά- χαμηλά επίπεδα θα κινηθούν με το καλημέρα οι θερινές εκπτώσεις που κάνουν πρεμιέρα την Δευτέρα στην Κρήτη αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Οι αγορές του νησιού ασθμαίνουν εξαιτίας του... 
βραχνά της οικονομικής κρίσης ωστόσο οι έμποροι προσδοκούν ότι οι εκπτώσεις που ξεκινούν μεθαύριο θα δώσουν το φιλί της ζωής στους χαμηλούς τζίρους της προηγούμενης περιόδου.

Με τις γενναίες μειώσεις στις τιμές οι έμποροι θα προσπαθήσουν να διαφοροποιήσουν την περίοδο των εκπτώσεων από τους αλλεπάλληλους γύρους των προσφορών που κυλούν για τρίτη συνεχή χρονιά. Μάλιστα, οι προσφορές κορυφώθηκαν από τις αρχές Ιουλίου.

Τα ποσοστά των εκπτώσεων θα ξεκινούν από 30% και θα ξεπερνούν ακόμη και το 70% στις υπερπροσφορές, σε είδη ένδυσης, υπόδησης κ.ά ενώ θα διαρκέσουν ως τις 31 Αυγούστου.

Ωστόσο, εκπρόσωποι των εμπόρων καλούν τους καταναλωτές να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στις ταμπέλες που ενημερώνουν για γενική εκποίηση και γκρέμισμα τιμών, καθώς ενδέχεται να κρύβουν δυσάρεστες εκπλήξεις. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις μεγάλων εκπτώσεων είτε οι αρχικές τιμές είναι πλασματικές, είτε τα προϊόντα είναι ελαττωματικά, είτε πρόκειται για προϊόντα κράχτες που πωλούνται σε περιορισμένες ποσότητες. Οι λόγοι για πραγματικές εκπτώσεις από τους εμπόρους, πάντως, είναι πολλοί, με κυριότερο αυτόν της μεγάλης μείωσης των εσόδων τους.

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

- Copyright © κομπολογια,μπεγλερια και λιγα επικαιρα... - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -